Javën e ardhshme: NISIN PUNIMET NË NDËRTIMIN E AKVA PARKUT

Akva park, bodyslideKompania “Ulcinj akva park & Entertainment” do të nis javën e ardhshme punimet përgatitore për ndërtimin e parkut ujor në Plazhin e madh, mëson Portali Ul-info.

Nëse çdo gjë shkon sipas planit, qyteti ujor do të jetë në funksion nga mesi i korrikut.

Pushteti malazez dhe institucionet e tij e kanë vlerësuar këtë projekt me vlerë 7,5 milion euro si interes shtetëror dhe i kanë dhënë përkrahje të plotë komunës së Ulqinit për realizimin e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci