Joserioze: TË HËNËN MBLEDHJA E PARLAMENTIT

Opstina Ulcinj, Komuna e UlqinitEdhe pse të martën në mbledhjen e Kolegjiumit është dakorduar që të premtën, të mbahet mbledhja e Parlamentit lokal, ajo është shtyrë për tre ditë më vonë, gjegjësisht të hënën, më 29 shtator, mëson Portali Ul-info.

Nga shërbimi i kuvendit më herët i kanë lajmëruar këshilltarët që mbledhja në të cilën do të diskutohet rreth Draftit të Planit hapësinor-urbanistik të komunës dhe për akva-park do të mbahet të premten.

Për këtë arsye sot është caktuar mbledhja e Këshillit për financa, ndërsa të premtën në ora nëntë, mbledhja e Këshillit për planifikim hapësinor.

Nga opozitë vlerësojnë që mënyra në të cilën është shtyrë mbledhja e Parlamentit lokal është joserioze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…