Joviqeviq: PDS DO TË PROVOJ TË MINOJË HUMBJEN NË ULQIN

Svetozar JovicevicAnalisti politik Svetozar Joviqeviq ka deklaruar që akuzat e kryeministrit Millo Gjukanoviq të dërguara partive shqiptare dhe çuarja e PDS-së në opozitë në Ulqin është shprehje e nervozit gjithnjë e më të madh dhe mosgatishmërisë së partisë qeverisëse të humb dhe të mbes në pakicë.

“Mirëpo, vend për nervoz në Ulqin nuk ka. Keni partinë që ka një këshilltar më shumë nga e para e radhës, por kjo nuk zgjidh asgjë. Ekziston mundësia që të bëhen kombinime tjera dhe koalicione, të formohet shumica në të cilën nuk ka parti e cila ka më së shumti vota. Kjo është gjë e zakonshme dhe nuk ka vend për asnjëfarë nervozi”, tha për “Vijesti” profesor Joviqeviq.

Ai tha që Gjukanoviq do të kuptoj shpejt që ka tejkaluar masën dhe që do të kritikohet na komuniteti ndërkombëtar. “Pres që në mënyrë të fshehtë do të provoj të minojë pushtetin në Ulqin dhe të tregoj që pa PDS nuk mund të udhëhiqet në Ulqin”, shtoi Joviqeviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do

Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA
Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA

Ministri për drejtat e njeriut dhe pakicave në Qeverinë e Malit të Zi Fatmir Gjeka dhe perfaqësuesi i Aleancës Qytetare Milan Radoviq dhuruan sot një shami për Nënat e Srebrenicës. “Thonë se Zoti i do