JP Të Mirat Detare: APEL SHFRYTËZUESVE NGA ULQINI

Ulqin, Ulcinj, PanoramaNdërmarrja Publike për Administrimin e të Mirave Detare të Malit të Zi apelon tek shfrytëzuesit e lokacioneve në zonën e të mirave detare nga Ulqini që në afatin sa më të shkurtër të dorëzojnë tërë dokumentacionin në bazë të Ligjit për planifikim të hapësirës dhe ndërtim të objekteve, i cili i paraprinë lëshimit të vendimit për punë për vitin e ardhshëm.

Rikujtojmë se në maj të këtij viti, me iniciativë të Ministrisë së Zhvillimit të Qëndrueshëm dhe Turizmit, u mbajt takimi me sekretariatet komunale në temën e dhënies së vendimeve të përkohshme për punë deri në plotësimin e të gjithë kushteve të përcaktuara me Ligjin për planifikim të hapësirës dhe ndërtim të objekteve për lokacionet e përkohshme në zonën e të mirave detare.

Në takim u arrit marrëveshja që qiramarrësit janë të obliguar të nxjerrin tërë dokumentacionin e nevojshëm në pajtim me Ligjin për planifikim të hapësirës dhe ndërtim të objekteve dhe aktet nënligjore jo më vonë se me 31 dhjetor të vitit 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të mirë me ujë”, tha drejtori ekzekutiv i SHPK “Ujësjellësi dhe kanalizimi”

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit na ikin mysafirët”, pohojnë Kalalitë. Sipas

Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË
Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË

Banorët e Mërkotit kanë organizuar të dielën për të tretën herë bllokimin e rrugës rajonale në Peçuricë. Kësaj radhe, siç kanë bërë të ditur, bllokada është zgjatur për një orë, gjë që ka shkaktuar një

In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje
In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje

U hap lajmi: në Njujork ndërroi jetë Fatmir Milo Nimanbegu.Ka qenë e ditur se disa kohë ka vuajtur prej sëmundjesë të rëndë, joshëruese. ​Në vitet pesëdhjeta-gjashtëdhjeta jeta në Kalanë e Ulqinit. Pak

NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR
NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR

Njoftojmë të gjithë gjuetarët dhe qytetarët e Komunës së Ulqinit, se hapja e sezonit të gjuetisë që ishte e paraparë të hapet me datën 07.08.2022 ,pas kërkesës së kryetarit të Komunës së Ulqinit , Omer