Kah fundi i javës së ardhshme në Ulqin: TURNE NË FUTBOLL PËR KATEGORI TË REJA

cb1447758d1e91c3bcdb06d641cb5254Në organizim të Qendrës së futbolli “Causheviq” në Ulqin nga data 3 deri më 6 tetor do të mbahet turne ndërkombëtar në futboll për kategori të reja, i cili mban emri “Trofeu Milan Milaniq”, në shenjë kujtimi për yllin e futbollit jugosllav.

Turneu do të mbahet në tre kategori moshash – për futbollistët e lindur në vitin 2001, 2002 dhe 2003, ndërsa organizatorët presin pjesëmarrjen e ekipeve nga Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Serbia dhe Mali i Zi.

“Dëshirojmë të bëhemi traditë dhe të kultivojmë futbollin, rinin, respektin, shoqërinë dhe të gjitha çka i karakterizon sportistët, çka ishte dhe udha e jetës dhe e futbolli të Milan Milaniqit”, thotë organizatori i turneut Misho Causheviq duke shtuar që ekipet më të mira do të fitojnë kupa, ndërsa do të jenë të shpërblyer dhe lojtari, portieri dhe golashënuesi më i mirë në secilën kategori.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT
Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT

Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e mbeturinave. Siç ka thënë sot në Ulqin, Dushan Bugarin, zyrtar

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do