Kalaja: RINOVIMI I MURIT NË HYRJEN JUGORE

Ismet KaramanagaNë hyrje në Kala nga ana jugore, këto ditë kanë filluar punimet në rikonstruktimin e një pjese të murit i cili është i prishur me dekada.

Sipas fjalëve të kryetarit të Shoqatës “Kalaja” Ismet Karamanaga, në këtë mënyrë do të mundësohet siguria më e madhe e vendasve dhe turistëve të cilët vizitojnë këtë monument të kategorisë së parë.

“Do të vazhdonte të ishte kështu sikur mos të kishim hasur në mirëkuptimin e kryetarit të Komunës Fatmir Gjeka”, tha ai duke shprehur bindjen që ky hap do të shënojë kujdesin më të madh të qeverisjes lokale për problemet dhe nevojat e qytetarëve të Kalasë.

“Ndoshta edhe këtu sillet diçka”, shtoi Karamanage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci