KALENDARI: TË DIELEN NË MBRËMJE FILLON VJESHTA

Edhe pse këto ditë moti është me diell dhe është kënaqësi e veçantë për rreth 1,5 mijë turistë në rivierën e Ulqinit, kalendari tregon që po ndryshon stina e vitit.

Në hemisferën veriore sot në ora 22.44 fillon vjeshta, e cila do të zgjas deri më 22 dhjetor.

Në ditën e fillimit të vjeshtës dita dhe nata zgjasin nga 12 orë.

Në hemisferën jugore në të njëjtën kohë fillon vjeshta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…