Kalohet afati për rreth: ASKUSH NUK E DINË KUR DO TË PËRFUNDOJË

RrethiNëse i besojmë tabelës në vend ndërtim, sot duhej të përfundonin punimet në ndërtimin e rrethit tek Komuna.

Siç thonë kontraktuesit, gjatë punimeve ato u ballafaquan me një sërë problemesh të cilët nuk ishin në projekt, para së gjithash rreth rregullimit të infrastrukturës.

Ato shpresojnë se rreth Vitit të Ri mund të sigurohet kalimi për makina motorrike, por nuk mund të thonë me siguri se kur do të përfundojë rrethi.

Përndryshe, punimet i bënë SHPK “Putevi” nga TIVARI, ndërsa projekti ka vlerën prej 290.000 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…