Kampionati i Malit të Zi në karate: SHKËLQEN ALBULENA

Në Nikshiq të shtunën është mbajtur kampionati i Malit të Zi për fatosa, pionier dhe shpresa në kata dhe lufta.

Klubi i karatesë “Albulena” është paraqitur me nëntë garues, dhe atë tre në kata dhe gjashtë në lufta.Karate klubi AlbulenaRezultatet në Kata

Ekipi i Albulenës në kata, e datëlindjes 2004-2005, ka fituar vendin e tretë. Këtë ekip e përbëjnë Faruk Hasanaga, i cili zuri edhe vendin e dytë në gara individuale, Refik Molabeqiri, i cili morri edhe vendin e tretë në gara individuale, të dy këto të datëlindjes 2004, si dhe Art Ujkashi i cili ishte i treti në gara individuale për kategorinë 2005.

Rezultatet në lufta

Basri Sadiikoviq, vendi i parë, 2002, -35kg

Milosh Dragojeviq, vendi i parë, 2002, -50kg

Sadikoviq dhe Dragojeviq kanë mbrojtur titullin e kampionit shtetëror sepse edhe vitin e kaluar ishin kampion. Ato poashtu kanë fituar të drejtën e pjesëmarrjes dhe përfaqësimit të Malit të Zi në Kampionatin Ballkanik, i cili kah mesi i qershorit do të mbahet në Turqi.

Anes Pejçinoviq, vendi i tretë, 2001, -40kg

Ksenija Vujosheviq, vendi i tretë, 2000, +54

Pejçinoviq dhe Vujosheviqja do të kalojnë kontrollet shtesë për Kampionatin Ballkanik.

Dimitrije Vujosheviq dhe Nemanja Lekiq nuk kanë arritur të fitojnë medalje në kampionatin në Nikshiq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…