Kampionati mbarëkombëtarë në karate: DY TË ARTA PËR “ALBULENEN”

albulenaFundjavën qe lamë pas në kryeqytetin shqiptar në Tiranë, u zhvillua Kampionati 17 – Mbarëkombëtar në Karate, ku morën pjesë mbi 400 sportistë nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia dhe Mali i Zi.

Kampionati u zhvillua për grupmoshat nga 10 vjeç, deri në senior, në dy disiplina individuale në kata(luftë e imagjinuar) dhe kumite (luftë sportive).

Në këtë turne morën pjesë edhe garuesit e Klubit të karatesë “Albulena” dhe arritën rezultate të shkëlqyera.

Art Ujkashi dhe Refik Mollabeqiri u shpallën kampion mbarëkombëtar, Faruk Hasanaga nënkampion, ndërsa me medalje të bronzta u kurorëzuan Veton Ismajlaga, Ardian Gorana dhe Art Ujkashi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…