Kanali i ri i Tv Vijesti: PËR MOMENTIN VETËM NË EXTRA TV

Televizioni Vijesti i Podgoricës ka nisur transmetimin e programit të dytë – kanalit kabllor të specializuar, me të cilin ofertën ekzistuese do ta pasuroj me më shumë përmbajtje programore.

Nga televizioni i Podgoricës kanë paralajmëruar që, mbas fazës së shkurtë testuese, nga gushti do të filloj me transmetimin e rregullt të filmave, serive dhe garave sportive.

“Në fillim kanali kabllor TV Vijesti 2 do të jetë i disponueshëm vetëm në kanalin e shtatë të Extra Tv-së. Në muajt e ardhshëm gradualisht do të zhvillojmë këtë projekt, kështu që Vijesti 2 nga fillimi i vitit të ardhshëm ka mundësi të gjendet në ofertën e operatorëve tjerë kabllorë. Me siguri mund të paralajmëroj që gjatë gushtit do të transmetojmë ATP turnetë e tenisit në Sinsinati dhe Montreal”, tha për Portal Analitika redaktori kryesor i Tv Vijesti Vlladan Miqunoviq.

Ai po ashtu thekson që Tv Vijesti, me hapjen e kanalit kabllor, vazhdon ekspansionin e vet, me qëllim që “me programe cilësore dhe të llojllojshme si dhe në segmente tjera të vendosim standarde të reja”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Horizonti i Ri: NISË PROJEKTI “REFORMA QË KUPTOJMË TË GJITHË”
Horizonti i Ri: NISË PROJEKTI “REFORMA QË KUPTOJMË TË GJITHË”

Qëllimi kryesor i projektit është të rrisë njohuritë e qytetarëve, përfaqësuesve të OJQ-ve, aktivistëve rinorë dhe palëve të tjera të interesuara për rëndësinë e Reformës së Administratës Publike në Mal

New York: Kryeministri Dritan Abazoviq takohet me diasporën shqiptare
New York: Kryeministri Dritan Abazoviq takohet me diasporën shqiptare

Kryeministri malazez Dritan Abazoviq i cili ndodhet për një vizitë disaditore në Nju Jork, pjesëmarrjen në sesionin e 77-të të Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara (OKB), zhvilloi një sërë

Tenderi në vijim: SË SHPEJTI ASFALTIMI I BULEVARDIT “TEUTA”
Tenderi në vijim: SË SHPEJTI ASFALTIMI I BULEVARDIT “TEUTA”

Menjëherë pas normalizimit të Portalit të Prokurimit Publik, Komuna e Ulqinit shpalli tender për asfaltimin e rrugëve në territorin e kësaj vetëqeverisje lokale. Siç thuhet në ftesë, vlera totale e këtyre

Suela Dibra Kaca: FËMIJËT GJITHNJË E MË SHUMË KANË NEVOJË PËR KËNDET E LOJËRAVE
Suela Dibra Kaca: FËMIJËT GJITHNJË E MË SHUMË KANË NEVOJË PËR KËNDET E LOJËRAVE

Të gjithë i kujtojmë vitet e fëmijërisë dhe ndër kujtimet që nuk i harrojmë asnjëherë janë lojërat me shokët e shoqet dhe aventurat e bukura të asaj moshe. Sot fëmijët tanë përballen me një përvojë tërësisht

Takimi me afaristët turistik: FILLUAN PREGADITJET PËR SEZONIN E ARDHSHËM
Takimi me afaristët turistik: FILLUAN PREGADITJET PËR SEZONIN E ARDHSHËM

Në hotelin Otrant, me inicjativë të Organizatës Turistike të Ulqinit, është organizuar takimi ndërmjetafaristëveturistik të qytetit, udhëheqësisë së Komunës, dhe ndërmarrjes sh.p.k. “Veprimtaritë Komunale”.