Karate Club Rei: ERMIR KURTI KAMPION I MALIT TË ZI PËR SENIOR NË LUFTËRA

Me 15.10.2023 u mbajt Kampionati i Malit te Zi per Kadet, Junior dhe Senior U21.
Sukses i madh per Klubin dhe qytetin tonë  është: MEDALJA E ARTË PER  SENIOR NE LUFTËRA TE CILEN E SOLLI ERMIR KURTI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…