Karate: MEDALJE E ARTË DHE KUPA PËR FARUK HASANAGEN

received_1597140350311417Në turneun tradicional “Trofeu i Tivarit 2016″(Trofej Bara 2016) nga klubi i karatesë “Albulena” morën pjesë tetë garues.

Me i suksesshmi ketë radhë ishte Faruk Hasanaga, i cili mori medaljen e arte dhe kupën në disiplinën kata individuale. Ai fitoi 3 lufta dhe në finale mundi garuesin nga Serbia.

Në kata medalje të argjendtë fituan edhe Veton Ismailaga dhe Ardian Gorana, kurse vendin e tretë dhe medaljen e bronztë Art Ujkashi.

Edhe pse për herë të parë marrin pjesë në disiplinën e luftërave vendin e tretë dhe medalje të bronztë e fituan Hadi Resulbegu dhe Ardian Gorana, si dhe Art Ujkashi për gjeneratën e vitit 2005.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…