Karate: Të shtunën turneu “Ulqini Open 2023”

Klubi i Karatesë “Ulqini” organizon turneun XiX-të Ndërkombëtar të Karatesë “Ulqini Open 2023”.

Turneu do të mbahet me 1 prill, në sallën e shkollës fillore “Marshali Tito” në Ulqin.

Kjo ngjarje tradicionalisht organizohet me rastin e Ditës së Ulqinit dhe me mbështetje të Komunës së Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”