Karburanti: DIZELI MË I LIRË NGA E MARTA

Gorivo_0Eurodizeli në Mal të Zi nga mesnata do të jetë më i lirë pesë deri në gjashtë cent, derisa çmimi i eurosuperit do të mbesin të njëjta, është lajmëruar për agjencinë Mina-bussines nga Ministria e ekonomisë.

Litri i eurodizelit nga mesnata do të jetë më i lirë pesë cent dhe do të kushtoj 1,27 euro, ndërsa eurodizeli për përdorim komercial 1,05 euro, gjegjësisht gjashtë cent më pak.

Çmimet i eurosuperit pa plumb 98 dhe 95 do të mbesin të pandryshuara dhe për 15 ditët e ardhshme dhe do të jenë 1,38, gjegjësisht 1,35 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…