Karisma: FILLIMI I SEZONIT ME 10 KORRIK, OFERTAT SPECIALE DHE LEJEKALIMET DITORE

 

Karisma BazenKarisma Hotels Adriatic Montenegro, pjesë e grupimit hotelerik ndërkombëtarë Karisma Hotels & Resorts, do të hap me 10 korrik hotelet e veta në Ulqin, The Long Beach Hotel Montenegro dhe Holiday Villages Montenegro.

Me rastin e Ditës së Shtetësisë së Malit të Zi, Karisma përgatiti ofertën e veçantë all inclusive për qytetarët e Malit të Zi, e cila nënkupton pushimin veror prej 11 ditësh, të cilën qytetarët e paguajnë shtatë ditë, ndërsa Karisma i dhuron katër ditë falas.

Fëmijët të moshës deri në 12 vjeç përfitojnë zbritje me vlerë 50 për qind, gjersa fëmijët deri në moshën 2 vjeçare mund të qëndrojnë falas në hotele.

Përveç kësaj oferte speciale, Karisma siguroi edhe dailypass (lejekalimet ditore) për të gjithë qytetarët, të cilët janë 15 euro për person, gjersa fëmijët deri në moshën 12 vjeç kanë mundësinë që këtë argëtim ta shijojnë falas. Çmimi përfshinë: lejekalimin ditor për shfrytëzimin e pishinave ose plazhit, shazloneve në plazh, si dhe ofertat speciale për pije dhe ushqim në Marley Beach Lounge Bar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të mirë me ujë”, tha drejtori ekzekutiv i SHPK “Ujësjellësi dhe kanalizimi”

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit na ikin mysafirët”, pohojnë Kalalitë. Sipas

Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË
Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË

Banorët e Mërkotit kanë organizuar të dielën për të tretën herë bllokimin e rrugës rajonale në Peçuricë. Kësaj radhe, siç kanë bërë të ditur, bllokada është zgjatur për një orë, gjë që ka shkaktuar një

In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje
In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje

U hap lajmi: në Njujork ndërroi jetë Fatmir Milo Nimanbegu.Ka qenë e ditur se disa kohë ka vuajtur prej sëmundjesë të rëndë, joshëruese. ​Në vitet pesëdhjeta-gjashtëdhjeta jeta në Kalanë e Ulqinit. Pak

NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR
NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR

Njoftojmë të gjithë gjuetarët dhe qytetarët e Komunës së Ulqinit, se hapja e sezonit të gjuetisë që ishte e paraparë të hapet me datën 07.08.2022 ,pas kërkesës së kryetarit të Komunës së Ulqinit , Omer