Karisma: HAPJA SOLEMNE ME 18 MAJ, MYSAFIRËT VIJNË DY DITË MË VONË

Holiday Village Montenegro KarismaGrupimi ndërkombëtar hotelerik Karisma Hotels & Resorts solemnisht me 18 Maj do të hap kompleksin “Holiday Village Montenegro” në Plazhin e madh, mëson Portali Ul-info.
Në këtë solemnitet do të jenë të pranishëm të ftuarit e shumët nga vendi dhe jashtë.
Pas rikonstruktimit hoteli “Belvi” u kategorizua me katër yje. Ka gjithsej 257 dhoma, 4 pishina, 4 restorante, 4 bare dhe spa qendra, terrene sportive dhe parqet avanturistike për fëmijë.
Mysafirët e pare do të vijnë në objektin e rikonstruktuar me 20 Maj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…