Karisma: NË HAPJE KËNDOJNË ZHELKO JOKSIMOVIQ DHE JELLENA TOMASHEVIQ

KarismaKëtë të premte, me 18 Maj, solemnisht do të hapet kompleksi „Holiday Village Montenegro“ në Plazhin e madh.

Në këtë solemnitet do të jenë të pranishëm të ftuarit e shumtë nga vendi dhe jashtë, dke përfshirë edhe funksionarët e lartë të turoperatorëve të mëdhenj.

Portali Ul-info mëson se mysafirët do t’i argëtojnë yjet e estradës Zhelko Joksimoviq dhe Jellena Tomasheviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…