Karisma: PRINDËRIT INFORMOHEN PËR PLANET DHE MUNDËSIT E AVANCIMIT TË GJIMNAZISTËVE TË ULQINIT

 

Karisma 2Të martën në “Holiday Village Montenegro” e shënoi kokteji i cili u organizua me rastin e pranimit të prindërve të Shkollës së Mesme “Vëllazërim Bashkim” të cilët praktikën po e bëjnë në kuzhinën e hotelit.

Prindërit i priti drejtori ekzekutiv i “Karisma Hotels Management”, Dejan Periq, i cili tha se i gëzohet bashkëpunimit të “Karismes” me popullsinë lokale, si dhe i njoftoi me planet dhe mundësitë të cilët kjo kompani i ka kur bëhet fjalë për fëmijët e tyre.

Nxënësve iu propozua që pas përfundimit të vitit shkollor të vazhdojnë punën e tyre si të punësuar në “Holiday Village Montenegro”, duke iu ofruar mundësinë që përmes punës praktike të fitojnë edhe pagën dhe kështu të fitojnë eksperiencën e nevojshme në fazën më të hershme të zhvillimit të tyre.

Plani të cilin Periq ia prezantoi prindërve përfshinë edhe dhënien e bursave për 5-10 nxënës të cilët pas shkollimit do të bëhen pjesëtarë të skuadrës së “Holiday Village Montenegro”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit