Karisma: RINOVOHET HOTELI “OLIMPIK”

Karisma bazen 2Kompania “Karisma” rinovoi edhe hotelin “Olimpik” i cili ndodhet në fillim të Plazhit të Madh, mëson Portali Ul-info.

Ky objekt ka 126 dhoma dhe 250 shtretër dhe pak ditë më parë e fitoi lejen e punës.

Drejtuesit e “Karismes” thanë se “Olimpiku” së shpejti do të ketë emër të ri dhe do të punojë gjatë tërë vitit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…