Karisma: “THE LONG BEACH HOTEL MONTENEGRO” FITON PAMJEN E RE PËR VERËN E VITIT 2020

Lobi 6Kompania Karisma Hotels Adriatic Montenegro, një pjesë e grupimit hotelerik “Karisma Hotels & Resorts”, vazhdoi me investime në hotelin The Long Beach Hotel Montenegro dhe Holiday Village Montenegro në komunën e Ulqinit.

Këtë vit, mysafirët do të kenë mundësi të shijojnë hotelin e rinovar, të kënaqen në dizajnin e ri, i cili rrezaton ngrohtësi dhe modernizëm. Tani Ulqini, përveç rizortit familjar luksoz Holiday Village Montenegro, mund të lavdërohet edhe me hotelin bashkëkohor all inclusive në Plazhin e Madh.

The Long Beaxh Hotel Montenegro në sezonin e ri hynë me looby, restorantin dhe pishinën e hapur – mbyllur.

Me këtë u përmbyll cikli i dytë i investimeve. Me partnerin e vet strategjik TUI-në, Karisma revitalizoi sezonin turistik në Ulqin, si në kontekstin e ofertës turistike, ashtu edhe në kontekstin e tërheqjes dhe sjelljes së mysafirëve nga Evropa dhe tregjet më të njohura.

Karisma Hotels & Resorts me inovimet e veta në turizëm do të vazhdojë me investimet e vazhdueshme në hotelet në Ulqin, në mënyrë që të kënaqë me sukses nevojat e të gjithë mysafirëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit