KD MD: PLANIFIKOJNË HOTELIN NË BUNË

2010-05-31-11h42b - Ada Bojana - MonténégroNga mbledhja e sotme e Këshillit drejtues të Ndërmarrjes publike për menaxhimin e të mirave detare është njoftuar që kanë në plan ofertën specifike në territorin e komunës së Ulqinit. “Propozim i veçantë është ideja që nga shtëpizat në Bunë, nëpërmjet zgjidhjes planifikuese dhe procesit administrativ, të sigurohen kushtet për formimin e hotelit specifik të shpërndarë”, thuhet në kumtesën nga mbledhja e kësaj ndërmarrje në të cilën ishte i pranishëm dhe ministri i zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit Branimir Gvozdenoviq.

Ai, siç theksohet në kumtesë, ka shfrytëzuar këtë rast të theksoi rregullimin shumë më të mirë të zonës së të mirave detare në krahasim me hapësirat të cilat i menaxhojnë qeverisjet lokale.

Në këtë takim janë propozuar dhe zgjedhjet për zonat përkatëse në bregdet të cilat duhet të parashihen me Planin e ri hapësinor për zonën bregdetare dhe dokumentet tjera planifikuese.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të mirë me ujë”, tha drejtori ekzekutiv i SHPK “Ujësjellësi dhe kanalizimi”

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit na ikin mysafirët”, pohojnë Kalalitë. Sipas

Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË
Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË

Banorët e Mërkotit kanë organizuar të dielën për të tretën herë bllokimin e rrugës rajonale në Peçuricë. Kësaj radhe, siç kanë bërë të ditur, bllokada është zgjatur për një orë, gjë që ka shkaktuar një

In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje
In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje

U hap lajmi: në Njujork ndërroi jetë Fatmir Milo Nimanbegu.Ka qenë e ditur se disa kohë ka vuajtur prej sëmundjesë të rëndë, joshëruese. ​Në vitet pesëdhjeta-gjashtëdhjeta jeta në Kalanë e Ulqinit. Pak

NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR
NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR

Njoftojmë të gjithë gjuetarët dhe qytetarët e Komunës së Ulqinit, se hapja e sezonit të gjuetisë që ishte e paraparë të hapet me datën 07.08.2022 ,pas kërkesës së kryetarit të Komunës së Ulqinit , Omer