KE OT: GJEKA DREJTORI NË KATËR VITET E ARDHSHME

Fatmir Gjeka, Fatmir DjekaKëshilli Ekzekutiv i Organizatës Turistike të Ulqinit zgjodhi të hënën Fatmir Gjekën në funksionin e drejtorit të këtij institucioni në periudhën katër vjeçare, mëson Portali Ul-info.

Gjeka, i cili është edhe kryetar i Partisë Demokratike, ishte nga fundi i qershorit në krye të OT-së si ushtrues detyre.

Pritet që së shpejti të mbahet Kuvendi vjetor i këtij institucioni të cilin, sipas funksionit, e drejton kryetari i Komunës Loro Nrekiq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…