KE OT: HAXHIBETI DREJTORI I RI

Fuad HaxhibetiKëshilli ekzekutiv i Organizatës turistike të Ulqinit në mbledhjen e sotme emëroi për u.d. të drejtorit Fuad Haxhibetin, mëson Portali Ul-info.

Haxhibeti është magjistër i ndërtimtarisë dhe deri para pak kohëve ishte kryetar i Kuvendit komunal të Ulqinit.

Ai në atë vend do të zëvendësojë arkitekten Zana Sarvan nga Koalicioni “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…