Këndet e lojërave: MOBILOHET OBORRI I FOSHNJORES DHE PARKU NË RANË

Igraliste, Kendi i lojeraveNë aksionin “Të kthejmë fëmijëve këndet e lojërave” janë vendosur pajisjet e lojës edhe në kuadër të foshnjores “Solidarnost” si dhe në parkun e qytetit në Ranë.

Ky aksion, siç thonë nga shoqata “Prindërit”, do të vazhdojë ditët e ardhshme.

Përndryshe, nesër solemnisht do të hapet këndi i parë publik i lojërave para Qendrës për kulturë.

Sponsori gjeneral i aksionit Banka komerciale malazeze, e cila ka donuar shumicën e mobiliarit, me përkrahjen e sipërmarrësve dhe komunës së Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci