KËNGA IME: GËZIM SALAJ NË GJYSEMFINALE

Gezim Salaj“Kënga ime”, një spektakël i cili në thelb ka këngën qytetare popullore, vjen në  një cikël prej 15 javësh në ambientet e TV Klan, me pjesëmarrje të solistëve nga të  gjitha trojet shqiptare.

Ulqini përfaqësohet nga këngëtari i mirënjohur Gëzim Salaj.

Të shtunën, në ora 21.00, në TV Klan Salaj interpreton këngën ,,Ulqinakja’’. Tekstin e ka shkruar Hodo Luka, muzikën Gëzim Haxhimehmeti, kurse aranzhmanin e nënshkruan Luan Dagistani.

Salaj do të përcillet nga studentet e kantos, shkolla “Prenk Jakova” – Shkodër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…