Këshilli i Qeverisë për privatizim: REFUZOHET KËRKESA E RIVERËS SË ULQINIT

Këshilli për privatizim dhe objekte kapitale refuzoj në mbledhjen e të martës kërkesën e Ndërmarrjes holeterike – turistike “Riviera e Ulqinit” për shitjen e një pjese të pronës me anë të marrëveshjes së lirë.

Nga ky organ qeveritar nuk njoftuan për cilën pjesë të pronës bëhet fjalë.

“Riviera e Ulqinit” më herët bëri thirrje publike për shitjen e një pjese të pronës, me sipërfaqe totale prej pesë mijë metra katror, me çmim fillestar prej 600 mijë euro.

Qeveria ka në Rivierë rreth 64 përqind të aksioneve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…