Këshilli i Romëve: UKOVIQ PËRSËRI NËNKRYETAR

Të premten u mbajt mbledhja konstitutive e Këshillit nacional të Romëve, në të cilën Muhamed Ukoviq nga Ulqini është zgjedhur për nënkryetar të këtij institucioni.

Ukoviq edhe deri tani e kryente këtë funksion. Ai është po ashtu anëtarë i Këshillit drejtues të Fondit për pakica.

Ukoviqi është gazetar dhe është pjesë e Komunitetit Egjiptian në Mal të Zi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…