Këtë të mërkurë: HAPET SEZONI I LARJES NË ULQIN

Plazhi i vogel, Mala plazaTë mërkurën, me 2 mars, u hap sezoni i larjes në Plazhin e vogël të Ulqinit.

Pikërisht në mesditë në det është lartë personi i moshës së mesme, rreth 60 vjeç, derisa me simpati të pafshehura e vështronin kalimtarët në shëtitoren e Ulqinit.

Përndryshe, temperatura e detit të mërkurën në Ulqin ishte 14 gradë Celsius.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…