KF „Otrant Olimpik“: SA MË PARË TË ZGJIDHET KRYETARI I RI

Futboll, Fudbal, Otrant OlimpikAnëtarët e Udhëheqësisë së Klubit të Futbollit „Otrant Olimpik“, me në krye nënkryetarin Arjan Lamoviq, i pranoi dje kryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq me bashkëpunëtorë, mëson Portali Ul-info.

Ato e informuan kryetarin e Komunës për gjendjen aktuale dhe problemet me të cilët ballafaqohet ky kolektiv sportiv.

U rakordua që sa më parë të kompletohet Udhëheqësia e klubit dhe të zgjidhet kryetari në mënyrë që „Otrant Olimpiku“ gati ti fillojë përgatitjet për sezonin e ri në Ligën e Dytë të Malit të Zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…