KF „OTRANT OLIMPIK“: VIJOJNË PUNIMET PËR RREGULLIMIN E FUSHËS DHE OBJEKTEVE NDIHMËSE

Otrant (1)Udhëheqësia e re e Klubit të Futbollit ”Otrant Olimpik” është e vendosur që të sigurojë kushtet që skuadra e parë të luajë ndeshjet vendase në fushë të vet në pjesën e dytë të kampionatit.

Prandaj këto ditë po kryhen punimet për rregullimin e fushës dhe të objekteve ndihmëse.

Nga klubi njoftuan se këto punime po bëhen me përkrahjen e kryetarit të Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…