KHF: KOKTEJ PËR TRAJNERËT NGA ULQINIT

Kokteji i trajnereve, Koktel treneraNga Klubi i hendbollit për femra „Ulqin“ kanë njoftuar se të mërkurën mbrëma kanë organizuar koktej për të gjithë trajnerët nga kjo komunë.

„Qëllimi jonë ishte që në atmosferë relaksuese të shoqërohemi, të bisedojmë për sport, talente të rinj dhe ti falënderohemi atyre që na ndihmuan tërë këto vite“, tha trajneri i KHF „Ulqin“ Mustafa – Muqko Kollari.

Ai tha që janë dhënë fletëfalenderimet miqve të klubit: lojtarit të njohur Stevo Nikoçeviq, dr Risto Çollakov, Rajko Popoviq dhe trajnerit Damir Shabanoviq.

Falënderimet janë dhënë edhe sponsorëve të klubit: Komuna e Ulqinit, RESTORANTI „PONTE“, DOO BUTRINT, CUNGU, SARANDA, TVT TEUTA ALBANA KURTI, DYQANI I ÇELËSAVE, SARS, ORGANIZATA TURISTIKE E ULQINIT, AVANGARD, HAIR SALON, GRAGJA KOMERC, SAPORE DI MARE, SERVISI METO, PICERIA PIANO, DYQANIT TË PEMËVE DHE PERIMEVE „LLOLLA“ DHE BRATICA COMERCE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…