Kik Boks: “ALBULENA” NË SEMINARIN E ERNESTO HOOST-it

Legjenda e Kik boksit Ernesto Hoost mbajti të shtunën dhe të dielën seminarin ku kik boksierëve të ri nga Mali i Zi dhe Bosnja dhe Hercegovina iu ndau një pjesë nga dija e tij e madhe. Emir Dervishi, Ismajl Ismajli, Armend Nimanbegu dhe Ahmed Haxhimehmedi, të udhëhequr nga trajneri Agron Ujkashi, ishin përfaqësuesit e Kik Boks klubit “Albulena” në këtë seminar.albulenaKatër herë kampioni i K1 WGP, turneut më të rëndësishëm botërorë në këtë sport, gjatë të shtunës dhe të dielës demonstroi lëvizjet, kombinimet dhe goditjet të cilat i dhanë statusin e njërit nga kik boksierët më të mirë në historinë e këtij sporti.

Hoost me vullnet të madh i kushtoi vëmendje të veçantë kik boksierëve nga Ulqini, tek të cilët, sipas fjalëve të tija, vërejti potencial të lartë për të arritur suksese në këtë sport luftarak.

“Shpresoi që këto dy ditë kam arritur të ndaj me ju një pjesë të eksperiencës time dhe që kjo do të ju ndihmoj në karrierën e mëtejme. Kam kaluar dy ditë të mrekullueshëm në Mal të Zi dhe dëshiroj të ju falënderohem në bashkëpunim”, tha mbas seminarit Hoost, i cili personalisht iu ndau pjesëmarrësve diplomat.

Pjesëmarrësit ishin shumë të kënaqur nga seminari i Hoost-it dhe lavdëruan mundin e Holandezit i cili tentoi që për dy ditë të përcjell sa më shumë dije tek këto djem të rinj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të premten e ardhshme: NË QEVERINË E MALIT TË ZI NËNSHKRUHET KONTRATA PËR HOTELIN EKSKLUZIV NË SUKË
Të premten e ardhshme: NË QEVERINË E MALIT TË ZI NËNSHKRUHET KONTRATA PËR HOTELIN EKSKLUZIV NË SUKË

Të premten, më 7 prill, në Qeverinë e Malit të Zi në Podgoricë do të nënshkruhet kontrata me kompaninë “Royal” nga Prishtina për dhënien me qira afatgjatë të lokacionit Suka. Në këtë mënyrë u krijuan të

Fjalimi përshëndes i kryetarit Bajraktari me rastin e Ditës së Komunës: ULQINI ËSHTË SI NANA, QYTET TANI PREJ NGA VIJNË LAJMET E MIRA
Fjalimi përshëndes i kryetarit Bajraktari me rastin e Ditës së Komunës: ULQINI ËSHTË SI NANA, QYTET TANI PREJ NGA VIJNË LAJMET E MIRA

Ndihem jashtëzakonisht i nderuar dhe i gëzuar që në emër të komunës së Ulqinit dhe vehtes t’ju uroj mirëseardhjen dhe t’ju falënderoj përzemërsisht që me praninë tuaj e bëni festën tonë më

Të premten ekspozita: RIJETËSIMI I ÇARSHISË SË ULQINIT
Të premten ekspozita: RIJETËSIMI I ÇARSHISË SË ULQINIT
Shkup: GJEKA, HOXHA DHE XHURRETA TE XHAFERI
Shkup: GJEKA, HOXHA DHE XHURRETA TE XHAFERI

Ministri për të drejtat e njeriut dhe pakicave, Fatmir Gjeka, me bashkëpunëtorët e tij, sekretarin shtetëror Astrit Hoxhën dhe drejtorin e Drejtorisë për promovimin dhe mbrojtjen e të drejtave të popujve

Forca për zgjedhje presidenciale: Vendimin do t’ia lëmë votuesve
Forca për zgjedhje presidenciale: Vendimin do t’ia lëmë votuesve

Kumtesë për media Të nderuar qytetarë, Raundi i parë i Zgjedhjeve Presidenciale të 19 marsit nuk nxori fituesin, andaj me 2 prill do të mbahet raundi i dytë ku Mali i Zi do të fitoi presidentin e ri. Forca