KK: JASHTËZAKONSHËM „PËR RASTIN K1”?

Opstina Ulcinj, Komuna e UlqinitParlamenti lokal në Ulqin duhet të mblidhet jashtëzakonisht për “rastin K1”, mëson Portali Ul-info. Drejtuesit e disa partive të koalicionit qeverisësë janë të bindur që ky është hap i mirë në sensibilizimin e mëtejmë të opinionit rreth këtij skandali, duke i paraprirë gjykimin në Gjyqin ekonomik në Podgoricë i cili do të vazhdojë me 20 tetor.

Për prishjen e vendbanimit të sindikatës së Kosovës para më shumë se 30 viteve në Plazhin e madh “Atlas grupi” kërkon nga komuna e Ulqinit 10,5 milion euro.

Në komunë kanë ndërmarr një sërë hapash tjerë në mbrojtjen e interesit të kësaj vetëqeverisje lokale sepse vendimi eventual negativ do të ulëte në gjunjë komunën e Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…