KK: JAVËN E ARDHSHME PËRPJEKJE PËR MARRËVESHJE RRETH MBLEDHJES

Kuvendi, Parlamenti, Skupstina, Parlament„Javën e ardhshme do të ftoj kryetarët e klubeve të këshilltarëve në mbledhje dhe do të përpiqem të caktoj mbledhjen. Duhet të merremi me rebalancin e buxhetit, raportin e kryetarit dhe çështje të tjera të rëndësishme“, deklaroi kryetari i Kuvendit komunal të Ulqinit Milazim Mustafa.

Ai për “Dan” tha se duhet të shoh çka dhe si më tej, sepse, siç theksoi, kjo gjendje nuk çon askund.

Sipas fjalëve të tija, zgjedhje të parakohshme do të ketë në këtë komunë por vështirë deri në fund të këtij viti. “Do të shkojmë në zgjedhje kur edhe disa komuna tjera ose pak më herët, ka mundësi në pranverë”, tha Mustafa.

Mbledhja e Kuvendit komunal është ndërprerë me 5 korrik, ose para më shumë se 100 ditë, kur është hapur diskutimi rreth Raportit të punës së kryetarit të Komunës Nazif Cungu për vitin 2012. Nga 1 tetori Parlamenti lokal është në periudhën e seancave të rregullta, por nuk kishte asnjë lloj aktivitetesh publike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Komuna: NË DITËT NË VIJIM NISË ZBUKURIMI I QYTETIT
Komuna: NË DITËT NË VIJIM NISË ZBUKURIMI I QYTETIT

Në fillim të javës së ardhshme do të fillojë zbukurimi tradicional i Ulqinit në prag të festave të Vitit të Ri dhe të Krishtlindjeve. Siç mësojmë, qyteti do të dekorohet shumë më larmishëm se në vitet

Emërimet – diplomacia: BERNARD ÇOBAJ DO TË JETË I NGARKUARI ME PUNË I MALIT TË ZI NË REPUBLIKËN E KOSOVËS
Emërimet – diplomacia: BERNARD ÇOBAJ DO TË JETË I NGARKUARI ME PUNË I MALIT TË ZI NË REPUBLIKËN E KOSOVËS

Zyrtari i Ministrisë së Punëve të Jashtme, Bernard Çobaj, së shpejti do të emërohet i ngarkuar me punë në Ambasadën e Malit të Zi në Prishtinë, mëson Portali Ul-info. Mali i Zi dhe Republika e Kosovës

Sweet December – Ulqini 2022/23: BAZARI I VITIT TË RI, YJET E MUZIKËS DHE SHUMË AKTIVITETE TË BUKURA
Sweet December – Ulqini 2022/23: BAZARI I VITIT TË RI, YJET E MUZIKËS DHE SHUMË AKTIVITETE TË BUKURA

  Nëse dëshironi që dhjetorin dhe festat e fundvitit ti kaloni në bregdet, Ulqini është zgjedhja juaj e duhur sepse kete vit Ulqini do të shëndrrohet në një destinacion feste, festat e fundvitit do

Akademia e shkencave e Shqipërisë dhe Art Club: 50-vjetori i Kongresit të Drejtshkrimit
Akademia e shkencave e Shqipërisë dhe Art Club: 50-vjetori i Kongresit të Drejtshkrimit

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” në bashkëpunim me Akademinë e Shkencave të Shqipërisë do të organizojnë veprimtarinë shkencore dhe jubilare “NJË KOMB – NJË GJUHË LETRARE”, me rastin e

Komuna: NËNSHKRUHET KONTRATA PËR RIKONSTRUKSIONIN – ASFALTIMIN E BULEVARDIT TEUTA DHE RRUGËS “28 DHJETORI”
Komuna: NËNSHKRUHET KONTRATA PËR RIKONSTRUKSIONIN – ASFALTIMIN E BULEVARDIT TEUTA DHE RRUGËS “28 DHJETORI”

Komuna e Ulqinit dhe SH.P.K. Putevi Bar, si ofertues me ofertën më të volitshme, kanë lidhur Kontratën për Rindërtimin – Asfaltim të Bulevardit Teuta dhe Rrugës “28 Dhjetori”. Vlera e kontratës së nënshkruar