KK: KËSHILLTARËVE I DËRGOHET LLOGARIA PËRFUNDIMTARE PËR 2013

euro-coins-and-banknotesShërbimi i Kuvendit iu dërgoi këshilltarëve të Parlamentit të Ulqinit Propozimin e llogarisë përfundimtare të buxhetit të komunës së Ulqinit për vitin e kaluar, si dhe Raportin e revizionit.

Siç thuhet në këto dokumente, buxheti i komunës vjet është realizuar rreth 58 për qind, gjegjësisht prej 8,67 milion të planifikuara janë realizuar vetëm rreth pesë milion.

Realizimi më i mirë është arritur nga transfertat (28 për qind më shumë se plani) dhe nga tatimet (19 për qind më shumë seç u planifikua).

Kur flasim për shpenzime vërehet fakti që për investime kapitale janë ndarë vetëm 14,5 për qind e mjeteve të planifikuara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…