KK: KOLEGJIUMI TË PREMTEN

kuvendiKryetari i Kuvendit komunal Milazim Mustafa, ka thirrur për të premten, në ora 11, mbledhjen e Kolegjiumit. Këtë trup të cilin e përbëjnë kryetarët e klubeve të Parlamentit lokal duhet të vendosin kur do të bahet mbledhja e Kuvendit dhe me cilat pika të rendit të ditës.

Mustafa në fund të javës së kaluar tha që “duhet të merremi me rebalancin e buxhetit, raportin e punës së kryetarit dhe çështje tjera të rëndësishme”, thuke theksuar që “duhet të shihet çka dhe si më tej, sepse kjo gjendje nuk çon askund”.

Mbledhja e Kuvendit komunal është ndërprerë me 5 korrik, ose para më shumë se 100 ditëve, kur u hap diskutimi mbi Raportin e punës së kryetarit të Komunës Nazif Cungu për vitin 2012.

Nga 1 tetori Parlamenti lokal është në periudhën e seancave të rregullta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN
Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN

Veç edhe 3 dite 499 euro Ti merr gjithëçka brenda dhome. +382 69 154 180 Hotel Mediteran – Ulqin 

Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION
Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION

Sekretari i Sekretariatit për buxhet dhe financanë Komunën e Ulqinit Arian Murati deklaroi se “vazhdon performanca e shkëlqyer në aspektin e mbledhjes së të hyrave buxhetore”. “Xhirollogaria e komunës

Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE

    Fillimi i një biznesi të ri kërkon një përgatitje të konsiderueshme. Aty ku tregu po has probleme, startup-et janë të parët që mund të sjellin zgjidhje të shpejta. Dhe zgjidhjet janë ide

Kryetari Bajraktari në konferencë shtypi për 100 ditët e para në pushtet: FINANCAT E KOMUNË TË STABILIZUARA, NISIN INVESTIMET
Kryetari Bajraktari në konferencë shtypi për 100 ditët e para në pushtet: FINANCAT E KOMUNË TË STABILIZUARA, NISIN INVESTIMET

Të nderuar qytetarë dhe qytetare të komunës së Ulqinit, përfaqësues të mediave, zonja dhe zotërinj! Konferencën e sotme për shtyp e kam thirrur për të ndarë me ju rezultatet e 100 ditëve të para që kur