KK: MIRATOHET VENDIMI PËR HUAMARRJE KREDITORE

euro-coins-and-banknotesKëshilltarët e Kuvendit komunal të Ulqinit kanë miratuar sot vendimin për huamarrje kreditore. Siç thuhet në këtë akt, kredia do të ketë vlerën prej 1,2 milion euro dhe do të shërbejë për realizimin e planit sanues dhe tejkalimin e vështirësive ekonomike.

Për këtë vendim pëlqimin duhet ta jap dhe Qeveria e Malit të Zi.

Kredia do të merret tek Atlas banka me kamatë prej nëntë për qind, afatin e shlyerjes prej shtatë vitesh, ndërsa kësti mujor do të jetë diç më shumë se 19 mijë euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…