KK: NESËR MBLEDHJA E PARLAMENTIT

Opstina Ulcinj, Komuna e UlqinitNesër do të vazhdojë Mbledhja e tretë e seancës së par të rregullt të Parlamentit lokal në Ulqin, është lajmëruar nga shërbimi i Kuvendit.

Në rend të ditës, përveç të tjerash, do të jetë Propozimi i vendimit për lokalitetet e përkohshme.

Jozyrtarisht mësojmë që së shpejti mund të caktohet mbledhja e radhës në të cilën do të diskutohej mbi punën e ndërmarrjeve publike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…