KK: NESËR PËR KRIPORE, TË PREMTEN PËR KREDI

Fuad HaxhibetiGjatë kësaj jave Parlamenti lokal dy herë do të mblidhet jashtëzakonisht. Nesër do të mbahet mbledhja me një pikë të rendit të ditës, shqyrtimi i gjendjes në Kripore, mbas së cilës do të miratohen përfundimet.

Siç na tha kryetari i Kuvendit komunal Fuad Haxhibeti, të premten në ora 15, këshilltarët do të mbajnë seancë të jashtëzakonshme edhe për kredi. Në administratën lokale kanë vlerësuar që tani kur çdo gjë është e qartë rreth kësaj nuk duhet të pritet edhe dhjetë ditë deri në mbledhjen e rregullt të Parlamentit. Sidomos për arsye se këto para kryesisht përdoren për pagesën e pagave të prapambetura të punëtorëve të komunës dhe ndërmarrjeve publike, si dhe për përgatitjen e sezonit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…