KK PDS: LORO NREKIQI I VETMI KANDIDAT PËR KRYETAR TË KOMUNËS SË ULQINIT

Loro NrekiqKryetari i Këshillit Komunal të Partisë Demokratike të Socialistëve dhe bartësi i listës së kësaj parti në zgjedhjet lokale Loro Nrekiq është i vetmi kandidat për kryetar të Komunës së Ulqinit, mëson Portali Ul-info.

Këtë vendim një zëri e solli Këshilli Komunal në mbledhjen e cila u mbajt të mërkurën mbrëma.

Ditëve të ardhshme këtë vendim, në pajtim me statutin e PDS-së, do ta vërtetojë Kryesia e kësaj parti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…