KK PDS: MBAHET MBLEDHJA NË PRAG TË KONFERENCËS ZGJEDHORE

IMG-3e7913e6419c25f674d034e65902d765-VMbledhja e PDS-së në Ulqin ku temë ishin aktivitetet e organizatave lokale në prag të Konferencës Komunale Zgjedhore u mbajt të premten mbrëma.

Në mbledhje ishin të pranishëm anëtari i Kryesisë Halil Dukoviq, kryetari i Këshillit Komunal Loro Nrekiq, deputeti Luigj Shkrela, anëtari i Këshillit Ekzekutiv Bojan Gjakonoviq, anëtari i Këshillit Qendror Nail Rexha, si dhe Borislav Bashoviq dhe Rexhep Taganoviq, njoftohet për Portalin Ul-info nga Shërbimi për Informim i KK PDS Ulqin.

Siç theksohet, në takim u precizuan aktivitetet konkrete të të gjithë anëtarëve të grupeve punuese të cilët u formuan për të dhënë ndihmë këshillave komunale, me qëllim sigurimin e propozimeve cilësore për përbërjen e Këshillit të ardhshëm komunal.

Në periudhën e ardhshme do të bëhet zgjidhja e këshillave të rinj lokal, kryetarëve të këshillave lokal, përzgjedhja e përfaqësuesve për këshillin Zgjedhor Komunal, si dhe përzgjedhja e kandidatëve për anëtarë të përbërjes së re të Këshillit Komunal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të mirë me ujë”, tha drejtori ekzekutiv i SHPK “Ujësjellësi dhe kanalizimi”

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit na ikin mysafirët”, pohojnë Kalalitë. Sipas

Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË
Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË

Banorët e Mërkotit kanë organizuar të dielën për të tretën herë bllokimin e rrugës rajonale në Peçuricë. Kësaj radhe, siç kanë bërë të ditur, bllokada është zgjatur për një orë, gjë që ka shkaktuar një

In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje
In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje

U hap lajmi: në Njujork ndërroi jetë Fatmir Milo Nimanbegu.Ka qenë e ditur se disa kohë ka vuajtur prej sëmundjesë të rëndë, joshëruese. ​Në vitet pesëdhjeta-gjashtëdhjeta jeta në Kalanë e Ulqinit. Pak

NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR
NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR

Njoftojmë të gjithë gjuetarët dhe qytetarët e Komunës së Ulqinit, se hapja e sezonit të gjuetisë që ishte e paraparë të hapet me datën 07.08.2022 ,pas kërkesës së kryetarit të Komunës së Ulqinit , Omer