KK “Rei”: KAMPIONE TË MALIT TË ZI ANAMARIA JANKOVIQ,MELINA GURZAKOVIQ DHE MAISA DURAKOVIQ

Të dielën, më 09 prill 2023 në Bjelo Polje u mbajt Kampionati i Karatesë së Malit të Zi për të Rinj në kata individuale dhe ekipore dhe në luftëra individuale.

Kampione e Malit të Zi në disiplinën ekipore u shpallën Anamaria Jankoviq , Maisa Durakoviq dhe Melina Gurzakoviq

Nënkampion i Malit të Zi në Kata Ekipore u shpallën Francisko De La Kunja , Lazar Radinoviq dhe Feim Gurzakoviq.

Nënkampine e Malit të Zi në disiplinën individuale u shpall Mia Preleviq +40 luftëra.

Me medalje të bronztë në luftra veçmas u kurorëzuan :Memin Guzakoviq -35 kg,Leonisa Zeqiri – 40kg , Majda Gurzakoviq -39 kg.

Po ashtu me Medalje tê Bronztë në kata veqmas u shpall Feim Guzakoviq.

Në këtë Kampionat morën pjesë 32 klube me 418 garues.

Garuesit qe do të janë pjesëmarrjes në Kampionatin Ballkanik Mia Preleviq , Majda Gurzakoviq , Memin Guzakoviq dhe Leonisa Zeqiri do të marrin pjes me Përfaqësuesen e Malit të Zi, i cili do të mbahet më 26-28 maj 2023 në Tivar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…