KK Rei: SUKSES NË “TROFEUN E ISKRËS 2023”

Më 07.05.2023, Klubi i karatesë “Rei” mori pjesë në turneun ndërkombëtar të karatesë “TROFEU I ISKRËS 2023” në Danillovgrad.

Garuesit e KC “Rei” vazhdojn me suksese ku arritën të korrin suksese dhe shperblehen me nji kup per plasman gjeneral.🏆

Garuesit te cilet u korurëzuan me medalje në luftëra dhe kata janë:

Memin Gurzaković 🥇🥇
Melina Gurzaković🥇🥉
Lediona Zeqiri 🥇🥈
Edon Emsha 🥇🥉
Armin Gurzaković 🥇🥉
Mustafa Agjemi 🥇🥈
Elda Kurti 🥈🥉
Feim Gurzaković 🥇

Në këtë turne morën pjesë 44 klube nga 5 shtete me 726 garues.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…