KK Tivar: KËRKOJNË SHKARKIMIN E OSMAN SUBASHIQIT

Iniciativa Osman SubashiqMë shumë se gjysme e këshilltarëve të Kuvendit komunal të Tivarit kanë dorëzuar sot kërkesën për shkarkimin nga vendi i kryetarit të këtij institucioni Osman Subashiqin.

Në arsyetim të iniciativës thuhet se kjo është rezultat “i gjendjes së re të partive politike të cilat kryejnë pushtetin në Kuvend”.

Iniciativën e nënshkruan 19 këshilltar, të PDS-së, Partisë boshnjake dhe Malit të Zi Pozitiv.

Kërkesës për shkarkimin e Subashiqit iu bashkëngjiten edhe katër këshilltarë të Socialdemokratëve, duke përfshirë këtu edhe Beqir Berjashin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…