KK Ulqin: FATMIR GJEKA KRYETAR KOMUNE

fatmir GjekaLideri i PD-së dhe i koalicionit „Bashkë për të ardhmen e Ulqinit”, Fatmir Gjeka u zgjodh sot për kryetar të komunës së Ulqinit.

Për te votuan 17 këshilltar të Forcës, koalicionit të tij dhe Malit të Zi Pozitiv.

Për kundër kandidatin e tij Rexhep Taganoviq nga PDS kanë votuar 11 këshilltarë.

Gjeka pastaj bëri betimin dhe shprehu besimin që ky koalicion është zgjidhja më e mirë për komunën e Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…