KK: VAZHDIMI I MBLEDHJES SHTYHET PËR TË ENJTEN

kuvendi-skupstina-loro-nrekiq-sabri-salajNga Kuvendi komunal për Portalin Ul-info është thënë se mbledhja e ndërprerë e Parlamentit lokal do të vazhdojë të enjten, me 19.10.2017, me fillim në ora 10:00.

Kur u ndërpre Mbledhja e pare e Seancës së dytë të rregulltë të mërkurën e kaluar zyrtarisht u tha që do të vazhdohet të marten me 17 tetor.

Në rend të ditës së kësaj mbledhje janë 14 pika.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…