KK: VONESË JOSERIOZE “PËR SHKAK TË KONSULTIMEVE”

Fuad HaxhibetiFillimi i vazhdimit të mbledhjes së Kuvendit komunal ka vonuar  më shumë se një orë.

Kryetari i Parlamentit Fuad Haxhibeti kërkoi falje për vonesën duke theksuar se “kishin disa konsultime të vogla”.

Siç mësojmë, drejtuesit e Forcës së re demokratike i dhanë disa vërejtje kryetarit të komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka për procesin e sjelljes së Draftit të Planit hapësinor-urbanistik të Ulqinit.

Këshilltari më i vjetër në moshë, Anton Kastrati nga Partia demokratike e socialistëve, ka apeluar për ndryshimin e qasjes ndaj detyrimeve kuvendore. “Ju lutem që të bëhemi serioz në mënyrë që të jemi përfaqësues të denjë të atyre që na votuan”, tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…