KKSH, Art Club dhe BKSHMZ: Orë përkujtimore kushtuar Bahri Briskut

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Malin e Zi, Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” dhe Bashkimi i Krijuesve Shqiptarë në Mal të Zi do të organizojnë Orë përkujtimore me rastin e vdekjes së krijuesit, studiuesit, publicistit dhe veprimtarit Dr. Bahri Brisku.

Ora përkujtimore do të mbahet të shtunën, më 18 dhjetor 2021, ora 12.00, në sallën e Kuvendit të Komunës së Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…