KKSH: FAIK NIKA PËRSËRI KRYETAR

Sot në ambientet e hotelit Mediteran, në Ulqin u mbajt mbledhja konstitutive e Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Malin e Zi.

Për kryetar të Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Malin e Zi është zgjedhur z. Faik Nika, i cili do të kryejë këtë funksion në mandatin e ardhshëm 4-vjeçar.

Shërbimi për informim i KKSH-së

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…